fredag 23 december 2011

Julstämning

Var är den?
Det ryktas att själva julafton ska infinna sig imorgon dag, men var är julstämningen?
Eftersom jag jobbar idag, så är den inte här.
Men förhoppningsvis kommer den när vi kommer hem till mor och far och får nygriljerad skinka och myser vid klädd gran. Åtminstone hoppas jag att det är så när jag kommer hem :)
Under tiden får jag väl lyssna på lite julmusik..

torsdag 22 december 2011

<3 - katt

Äntligen klar med min hjärtekatt! Det får tyvärr bli postning efter jul. Det hinns inte med. Jag är glad att den är klar iaf!


fredag 16 december 2011

En till babymössa

Den här hatten fick J:s kusindotter M. Även denna vändbar. Denna saknar knappar därbak och är istället genomdragen helt av knytbandet. Även detta tyg med vitsippor kommer från mormors lager. för att spexa till det lite diskret så broderade jag konturer på en vitsippa (i vitt :) ) och själva mitten. Om man anstränger sig så kan man nog se det på den understa bilden.. 





torsdag 15 december 2011

Babymössa

Den här mössan skickades iväg till J:s systerson S till ettårsdagen. Jag har gjort flera såna här till bäbisar, men den här blev jag väldigt nöjd med :) Det blommiga tyget har jag ärvt av mormor vars syster jobbade på tygfabrik. Mycket stuvbitar och slutet på tryck-rullen och så. Tyvärr var det gula tyget lite smutsigt (som inte gick bort i tvärr så jag broderade lite för att täcka över. Ett lejon på ena sidan och några bäbävita lamm på andra.



fredag 2 december 2011

Kamerafodral

Ett kamerafodral. virkat som synes med restgarner från J:s mamma och en knapp ur samma gömmor:)